Hotell2018-11-19T02:37:38+00:00

VI ÖPPNAR NYTT HOTELL I LINKÖPING

Vårt hotell blir ett unikt boende med historiska anor.

Med historien i framtiden!

Hotellet blir beläget i samma hus som vanligt på Garnisonen i centrala Linköping, på de två våningarna under mässvåningarna.
Det blir 15 dubbelrum och ett logement. Logementet blir i originalutförande, stålsängar, plåtskåp och blårutiga lakan.
Hotellet kommer även ha ett sällskapsrum där du kan njuta av frukost, kvällsmat eller bara umgås.
Rummen kommer gå i samma stil som Mässen, historiska anor med moderna lösningar.
Vid förfrågan har du även tillgång till mässvåningarna för tex middag i samband med din vistelse hos oss.

VAD HÄNDER JUST NU?

2018-11-11
Ombyggnationen pågår för fullt. Alla väggar som ska rivas är borta och snickarna har börjat bygga upp igen. Det är så mycket beslut som ska tas och saker romska väljas.  Vi vill ju att allt ska bli perfekt, att våra gäster ska känna en WOW-känsla när de kommer till oss. Samma känsla som finns i mässvåningarna ta med oss ner i hotellet.
Vi räknar med att allt ska vara klart i slutet av april 2019 och att onlinebokningen av rummen ska vara klart ganska snart. Givetvis tar vi emot bokningar redan nu via telefon eller mail.

2018-09-15
Spadtag – Idag tog vi första spadtaget tillsammans med de militära föreningarna som var verksamma på Garnisonen. A1, T1 och I4.  Magnus Hallberg höll tal där han berättade om tiden från regementets nedläggning fram till nu. Han var med och startade den ideella Mässföreningen, vilken drev Mässen vidare efter nedläggningen.
Han berättade att han aldrig trodde att vi skulle bära tillbaka logementsängarna in i kanslihuset igen. Men det ska vi. Vi vill att historien om Garnisonen ska leva vidare.

2018-08-28
Nu har sommaren passerat och vi är äntligen på G. Igår kom de och satte upp en inhägnad där containrar mm ska förvaras. Imorgon kommer de och förbereder inför rivning av väggar. Det är viktigt för oss att vår befintliga verksamhet ska fungera precis som vanligt. Vi har en tät dialog med alla som är involverade och alla är mycket tillmötesgående och förstår att det är viktigt för oss och våra gäster.

2018-06-13
Vi har ett bygglov och har upphandlat en entreprenör. Eftersom det är semestertider kommer vi påbörja ombyggnationen i augusti. Det känns fantastiskt roligt att äntligen vara på gång!

VEM KOMMER BO HÄR?

  • hotell
  • hotell
Vi tror att hotellet attraherar både privatpersoner på besök i Linköping och de som bor över på grund av jobb. De som önskar boka konferens med övernattning, affärsresenärer som inte vill trassla med bilen i city, de som är på kurs eller arbetar i närheten av t ex Garnisonen eller Mjärdevi. Vi tror också att de som besöker Region Östergötland kommer uppskatta närheten till oss, både de som arbetar där eller anhöriga.
På helgerna kommer vi ordna upplevelsepaket. Det kommer vara allt ifrån militärträning till teaterupplevelser.
Vi är öppna för alla idéer!