MORD PÅ MÄSSEN

Teater Leo och Livgrenadjärmässen bjuder på en spännande mordgåta. Trerätters-middag, skådespel och härlig musik i en unik och fantastisk miljö med historiska anor!

teater

Mord på Mässen. Året är 1927. 

Det är en festlig afton för major Oskar von Tratt.  
Han fyller nämligen 60 år och hans hustru Flora har ordnat med en stor middag för honom med många prominenta gäster på inbjudningslistan. För underhållningen står den lokala sångerskan Elsa Persson som med den nya heta musiken, jazzen, förgyller kvällen. 
 
Men bakom den festliga inramningen sker saker i det fördolda. Gamla oförrätter, hemliga passioner och farliga förbindelser får kvällen att sluta med ond bråd död…
 
Teater Leo och Livgrenadjärmässen bjuder på en spännande mordgåta. Trerätters-middag, skådespel och härlig musik i en unik och fantastisk miljö med historiska anor!
 
Medverkar gör bl.a. Niclas Angerborn, Lasse Olofsson och Joakim Johansson 

Meny

Här kommer vi presentera den kommande ”teatermenyn”
Vi rekommenderar att förboka ett dryckespaket. I paketet ingår ett glas vin till förrätten, ett glas till varmrätten och ett glas till dessertenDet finns även ett alkoholfritt alternativ

Datum

Vi planerar nya datum för Mord på Mässen. Föreställningarna kommer spelas våren 2020

Biljetter 

Biljetter kan bokas först efter att föreställningens datum publicerats.
Föreställningen varar i 3 timmar inklusive middag. Mässen öppnar 1 timme innan föreställningen börjar och då finns det möjlighet att köpa något att dricka i baren.
I priset  ingår den specialskrivna teaterföreställningen samt en fantastiskt god 3-rätters middag

Vid ytterligare frågor kontakta oss gärna via telefon 013-14 09 99 eller mejla oss på kontakt@livgrenadjarmassen.se

Biljetterna är inte avbokningsbara, köpt biljett återköps inte.