Våra nya kock-kompisar är  Svinneriet. Det är en restaurang i Linköping som fokuserar 100% på att minska det lokala matsvinnet och ökat återbruk.
Grundare och ägare till Svinneriet är Andreas Landén, även ägare till Restaurang Jord. Restaurang Jord är den restaurang i Linköping som har flest utmärkelser bla Årets Viltkrog, tre år i rad, en av 13 restauranger i Norden som har tre ringar i 360 Eat Guide och framför allt den enda i Östergötland med en stjärna Guide Michelin.

Våra menyer är uppdelade på Kött, Blött och Växt. Då vår tanke är att ta tillvara på det som finns för dagen har vi inte några fasta menyer. Du väljer vilket av Kött, Blött, och Växt du önskar. Dessert serverar vi det som finns just då, när du kommer till oss. Vi tror att alla vill “dra sitt strå till stacken” för ett hållbarare samhälle och detta är ett litet sätt att kunna bidra.