Loading...
Julbord2021-03-21T18:23:02+01:00

JUL PÅ MÄSSEN

December är en väldigt speciell månad för oss. En månad då Mässen fylls av glada, hungriga och förväntansfulla människor som njuter av vårt dignande julbord. Hos oss får varje sällskap ett eget julbord och egen matsal, det är något vi alltid erbjuder.  Vår vision är att du som kommer till oss ska känna dig trygg.

Vi vill väcka tanken på att boka en jullunch istället, om julfesten på kvällen inte känns som ett alternativ i år. Maten smakar lika gott på lunchen även om vi vet att en liten snaps kan förhöja stämningen. Ställ inte in,  alla behöver något att se fram emot och att få känna sig uppskattad.

Vi har därför tagit fram flera olika alternativ på ”julbord” och hoppas att du hittar något som känns bra för just dig och ditt sällskap. Här nedan ser du vad vi erbjuder. För en detaljerad specifikation av innehållet är du välkommen att kontakta oss på mail eller telefon.

kontakt@livgrenadjarmassen.se alternativt 013-140999

Lilla julbordet

Detta serveras upplagt på en klassisk buffé. Självklart tar vi hänsyn till rådande omständigheter och ser till så det finns handsprit, engångshandskar i anslutning till buffén och följer övriga rekommendationer.

Stora julbordet

Detta serveras upplagt på en klassisk buffé. Självklart tar vi hänsyn till rådande omständigheter och ser till så det finns handsprit, engångshandskar i anslutning till buffén och följer övriga rekommendationer.

Upplagt på fat

Här serverar vi julbordet upplagt till ett bord eller till och en. Vi serverar det i fem serveringar vid bordet. Första serveringen är sill med tillbehör. Sen kommer fisken, lax, strömming och tillbehör. Efter det är det rostbiff, kalkon, paté, julskinka mm.  Sen är det dags för småvarmt och som avslutning dessert.

Julmiddag

För dig som önskar äta något annat än julmat har vi tagit fram två olika 3-rätters menyer som även de serveras upplagt på tallrik. Menyerna ger en förnimmelse av julen, allt för att ge dig rätt julstämning.

Energipåse med jultema

För dig som vill vara kvar på din arbetsplats ordnar vi en påse energi. I påsen finns alkoholfri glögg, fröknäcke, julskinka, senap, dadelbar med kanel och handgjord chokladpralin. I påsen finns även en julgåva till mottagaren. Ett presentkort på en hotellövernattning för 2 personer på Livgrenadjärmässen Hotell. Den är perfekt att utnyttja när släkten är på besök eller om man vill unna sig något i all julstress. Om du önskar kan påsen, mot en kostnad levereras till din arbetsplats eller hem till mottagaren.

julbord underhållning

Vill ni ha underhållning eller aktivitet i samband med Er julfest hjälper vi Er gärna med det. Om Ni vill höja julstämningen erbjuder vi även möjlighet att arrangera ett uppträdande av ett luciatåg.

Vi anpassar oss efter Era önskemål och förslag!

Tidigare gäster som haft julfest här hos oss på Livgrenadjärmässen säger så här:

”Anledningen till att vi återkommer gång på gång till Livgrenadjärmässen för att inta vårt gemensamma julbord beror på: ”Godaste maten, Fantastisk miljö, Proffsig personal & Humana priser”

I den här frågan talar jag för 30 nöjda personer på Akademiska Hus, region Öst

”Vi har haft våra senaste julbord/julfester på Livgrenadjärmässen och har varit utomordentligt nöjda med både service och den goda maten. Dessutom är lokalerna unika och passar utmärkt till fest.”

Anders Nilsson, Sales Manager, Schenker AB

Frågor och svar om julbord

Kan man vara ett mindre sällskap i festlokalen?2018-06-29T07:35:24+02:00

Vi har även rum som passar för mindre sällskap.

Hur många personer får man plats i festlokalen?2018-06-27T20:52:56+02:00

Vi kan duka för 150 personer i festlokalen.

Får man sitta avskiljt från andra?2018-06-27T20:54:49+02:00

Ja, varje sällskap hos oss får ett eget rum med ett eget julbord, beroende på antal.

Har ni julbord både för lunch och kväll?2018-06-27T20:55:10+02:00

Vi serverar julbordet precis när ni vill, ni bestämmer själva tiden.