FRUKOSTBESTÄLLNING

Visste du att
Varje år slängs eller förstörs runt 1,6 miljarder ton mat i världen. Det är drygt en tredjedel av all mat som produceras och motsvarar cirka 50 ton mat i sekunden. Samtidigt ökar antalet undernärda i världen och är uppe i 821 miljoner, enligt data från FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation FAO
Det slängs bananer som inte har rätt böj. Hamburgare som legat för länge på snabbmatsrestauranger. Bröd och mjölk där bästföredatumet gått ut.
Vi vill bidra till en bättre värld. Därför går vår personal igenom din frukostbeställning på kvällen,  packar din frukost individuellt i påsar som du på morgonen hämtar i kylskåpet på Markan.

Med små eftertänksamma val i vardagen kan vi tillsammans minska matsvinnet!

Här beställer du frukost för de två första dagarna i din vistelse. Bor du fler dagar hos oss beställs resterande frukost på plats. Vill du inte ha någon frukost alls klickar du i det i formuläret nedan (avdrag 50 kr/person och dag).

Kryssar du i denna ruta kan du bortse från resterande del i detta formulär och klicka på "Skicka" direkt.
Klicka i denna ruta om du vill ha frukost efter din första natt, nedan väljer du vad som ska ingå i din frukost. Det du inte vill ha kan lämnas tomt.
Klicka i denna ruta om du vill ha frukost efter din andra natt, nedan väljer du vad som ska ingå i din frukost. Det du inte vill ha kan lämnas tomt. Stannar du bara en natt kan du bortse från resterande del av detta formulär och klicka på "Skicka" direkt.