SÖNDAGSMYS

Behöver du kvalitetstid med familj och vänner? Vill du umgås utan mobilen i handen?
Förälder och barn, föräldrar med barn och vänner, bara vänner, mor- eller farförälder och barnbarn…

Livgrenadjärmässen Hotell – Fest – Konferens har en unik miljö med anor från 1600-talet, men med moderna lösningar. Hotellet är nybyggt och alla rum är unikt inredda där varje detalj är noga utvald, allt för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss. Mässvåningarna är stilfulla och varsamt renoverade och med stort engagemang och känsla. Vi finns på Garnisonsområdet, centralt i Linköping med god kommunikation och mycket goda parkeringsmöjligheter.

Dagen vänder sig till dig som vill ta hand om dig själv tillsammans med din familj och vänner. Lämplig ålder är för dig som är ca 12 år och uppåt. Ålder är bara en siffra, du vet bäst vem som uppskattar denna dag. Det är fyra teman på dagen – SPA, yoga, matlagning och slutligen en gemensam föreläsning av Storasystrarna, ”Bli din egen bästis”. Följ med på resan mot en stark självkänsla!

När dagen är slut kommer du förhoppningsvis vara fylld av ny energi och kunskap.
För att du ska kunna dela med dig av dagen på sociala medier, trots att du har lagt ifrån dig mobilen, har vi en fotograf på plats.

HUDVÅRDSSKOLA – MINI FACIAL SPA

Vi behöver alla komma ner i varv och bara få rå om oss själva en stund! Så varmt välkomna till min härliga och inspirerande hudvårdsskola där jag, Anette Hambalek hudterapeut och makeupartist, guidar er till en bättre hudhälsa. Att ta hand om sin hud är A och O. En ren och fräsch hud är beroende av daglig skötsel och vård av bra och rätt hudvårdsprodukter. Ni kommer alla att få göra er egen Mini Facial med vårdande produkter som jag anpassar efter just ER hud och hudtillstånd. I min hudvårdsskola Mini Facial ger jag er mina bästa tips och råd om hudvårdens viktiga och enkla steg, men också om varför och hur man ska använda bra hudvårdsprodukter. Mini Facial steg för steg (som du utför själv under vägledning av Anette): Rengöring, ansiktsvatten, peeling och ansiktsmask. Ni gör hand- och armmassage på varandra samt lätt massage på axlar o nacke. Därefter avslutas det med insmörjning av serum, ögonkräm och ansiktskräm.

MATLAGNING

Ellinor Hök arbetar som PT och kostrådgivare med ett genuint intresse för bakning och matlagning. Hon gick till final i Lidls mästare 2019 och vill att matlagning ska vara roligt och gott. Här får vi tips på vad vi kan äta till exempelvis frukost och mellis. Vad äter vi innan träning?

YOGA

Fanny driver företaget FlowWithFanny och är idag aktiv på bland annat Yogagroup i Norrköping och X-Force i Linköping. Fanny leder yogan utifrån gruppen hon möter och älskar att dela sin yoga med nyfikna människor. Under klassen kommer du även får tips hur du kan få en stunds avkoppling i vardagen. Yogan passar alla oavsett tidigare erfarenheter.

FÖRELÄSNING – BLI DIN EGEN BÄSTIS

Deltagarna får följa med på en resa mot målet-en stark självkänsla. Genom övningar får deltagarna fundera kring vad självkänsla egentligen är, varför det är viktigt att träna upp den, hur deras självbild ser ut, vad som egentligen får dem att må bra samt hur de behandlar sig själva i jobbiga situationer. Vi ger råd på konkreta metoder och tankesätt som får deltagarna att må bättre.

BOKA PLATS

Boka din plats gör du via mail till kontakt@livgrenadjarmassen.se, anmälan är bindande.
Det är ett begränsat antal platser så anmäl dig nu!

Önskar du starta myset redan på lördagen, boka in er på hotellet och njut av en hotellnatt i samband med söndagsmyset. Det bokas via hotellets hemsida, ange koden ”söndagsmys” så får du 15% rabatt på hotellrummet.

I priset ingår:

– Fyra fantastiska och inspirerande teman
– Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
– Fotograf som dokumenterar dagen, bilderna skickas till dig efteråt
– Goodiebag och utlottningar
– Kvalitetstid med dina kära

Pris för hela dagen (9:00-15:00) är 750 kr för vuxen och 500 kr för barn under 15 år.

Vid anmälan godkänner du att vi tar bilder som sen kan komma att användas i offentliga sammanhang.