Livgrenadjärmässen sigil

MENY

BARNPANNKAKA upp till 12 år

Pannkakor, sylt & grädde

SMÖRGÅSGÅRTA

Mässens smörgåstårta, Majorens skinkfyllning serveras uppskuren och fint garnerad på tallrik. 

LANDGÅNG

Klassisk landgång, rikligt med pålägg och garnering

PAJBUFFÉ

Två sorters paj, sallad, dressing samt smör & bröd.

ITALIENSK BUFFÉ

Charkuterier, ostar, marmelad, kex, oliver, pastasallad mm

 

VARMRÄTT

Vi samarbetar med Svinneriet, en restaurang i Linköping som fokuserar 100% på att minska det lokala matsvinnet och ökat återbruk.

Grundare och ägare till Svinneriet är Andreas Landén, även ägare till Restaurang Jord. Restaurang Jord är den restaurang i Linköping som har flest utmärkelser bla Årets Viltkrog, tre år i rad, en av 13 restauranger i Norden som har treringar i 360 Eat Guide, och framför allt den enda i Östergötland med en stjärna Guide Michelin.

Våra menyer är uppdelade på Kött, Blött och Växt. Då vår tanke är att ta tillvara på det som finns för dagen har vi inte några fasta menyer. Du väljer vilket av Kött, Blött, och Växt du önskar. Vi tror att alla vill “dra sitt strå till stacken” för ett hållbarare samhälle och detta är ett litet sätt att kunna bidra.

Men självklart förstår vi att det finns tillfällen när du vill veta vad som kommer att serveras. Då ordnar vi en fast meny, mot ett litet tillägg. Du väljer en meny till samtliga och sen hanterar vi ev allergier eller kostönskemål.