Livgrenadjärmässen sigil

BOKNINGSVILLKOR

Boka nu

Bokningsvillkor
För att boka ett rum hos oss måste du vara minst 18 år. Om du bokar rummet för en minderårig är du ansvarig, oavsett om du bor i rummet eller inte.
Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller hotellets andra ytor. Om inte tillstånd beviljas av Livgrenadjärmässen.
Vid bokningen måste du uppge namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Vid utebliven verifiering av identitet kan Livgrenadjärmässen neka incheckning.

Betalnings- samt avbokningsvillkor
Har du inte förbetalt rummet sker betalning vid incheckningen. Önskar du avboka gör du det via mail till hotell@livgrenadjarmassen.se eller via telefon +46 13140999.
Avbokning får ske kostnadsfritt fram till 18.00 dagen innan ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst debiteras kostnaden för första natten.

Evenemang/grupp-konferens
Vänligen se bekräftelse för överenskomna betalnings- samt avbokningsregler.

In- och utcheckning
Incheckning sker från kl. 17:00.
Rummet är reserverat för ankomst senast kl. 18:00. Behöver du checka in efter kl. 18:00, meddela hotellet i förväg för att inte riskera att rummet hyrs ut till annan gäst.
På avresedagen sker utcheckning senast kl. 11:00. Senare utcheckning kan ordnas mot en kostnad.

Frukost
I priset ingår frukost. Vi packar ditt frukostpaket och det står uppmärkt med ditt rumsnummer i kylskåpet i vårt sällskapsrum. Om du inte gör ett aktivt val av frukost serveras smörgås med pålägg och grönsaker, juice, kokt ägg och kaffe/the.

Önskar du göra ett aktivt val av frukost eller vill avboka frukosten går det att göra det fram till kl 18.00 kvällen innan. Länk till menyn för att välja frukost finns i bokningsbekräftelsen.

Extrasäng
I våra Classic rum kan du boka en eller två extrasängar. Ange det som tillval vid bokning. Extrasäng kostar 600 kr per styck

Barn
Barn i föräldrars säng bor gratis, vid bokning av dubbelrum.

Husdjur, rökning och försvunna föremål
Husdjur och rökning är inte tillåtna på Livgrenadjärmässen. Vid överträdelse av detta har Livgrenadjärmässen rätt att debitera extra kostnader för brandkårsutryckning, allergisanering mm. Försvunna föremål debiteras och stöld beivras.

Särskilda önskemål
Är du allergiker? Önskar du ett specifikt rum, ange det vid bokning.

Precisera önskemål redan när du bokar ditt rum, så kan hotellet lättare försöka att tillgodose dina önskemål.

Boka Rum

Har du ett presentkort? Boka då via 013-14 09 99 eller hotell@livgrenadjarmassen.se