Livgrenadjärmässen sigil

BOKNINGSVILLKOR

Boka nu

Betalnings- samt avbokningsvillkor
Har du inte förbetalt rummet sker betalning vid incheckningen. Önskar du avboka gör du det via mail till hotell@livgrenadjarmassen.se eller via telefon +46 13140999.
Avbokning får ske kostnadsfritt fram till 18.00 dagen innan ankomst.  Vid sen avbokning eller utebliven ankomst debiteras kostnaden för första natten.

Evenemang/grupp-konferens
Vänligen se bekräftelse för överenskomna betalnings- samt avbokningsregler.

Ankomst och avresa
Incheckning sker från kl. 17:00.

Rummet är reserverat för ankomst senast kl. 18:00. Behöver du checka in efter kl. 18:00, meddela hotellet i förväg för att inte riskera att rummet hyrs ut till annan gäst.

På avresedagen sker utcheckning senast kl. 11:00. Senare utcheckning kan ordnas mot en kostnad.

Frukost
I priset ingår frukost. Vi packar ditt frukostpaket och det står uppmärkt med ditt rumsnummer i kylskåpet i vårt sällskapsrum. Om du inte gör ett aktivt val av frukost serveras smörgås med pålägg och grönsaker, juice, kokt ägg och kaffe/the.

Önskar du göra ett aktivt val av frukost eller vill avboka frukosten går det att göra det fram till kl 18.00 kvällen innan. Länk till menyn för att välja frukost finns i bokningsbekräftelsen.

Extrasäng
I vissa av våra rum kan du boka en eller två extrasängar. Ange det som tillval vid bokning.

Barn
Ett barn upp under 10 år bor gratis om de sover i föräldrars säng, vid bokning av dubbelrum.  För barn över 10 år bokas extrasäng. Extrasäng kostar 500 kr per natt. Ange det i rutan för meddelande.

Husdjur, rökning och försvunna föremål
Husdjur och rökning är inte tillåtna på Livgrenadjärmässen.  Vid överträdelse av detta har Livgrenadjärmässen rätt att debitera extra kostnader för brandkårsutryckning, allergisanering mm. Försvunna föremål debiteras och stöld beivras.

Särskilda önskemål
Är du allergiker? Önskar du ett specifikt rum, ange det vid bokning.

Precisera önskemål redan när du bokar ditt rum, så kan hotellet lättare försöka att tillgodose dina önskemål.

Boka Rum

Har du ett presentkort? Boka då via 013-14 09 99 eller hotell@livgrenadjarmassen.se