Livgrenadjärmässen sigil

UTÖKAD TILLGÄNGLIGHET

Boka nu

Vi vill att ditt besök hos oss ska bli en positiv upplevelse. Därför har vi här samlat information om tillgängligheten hos oss, så att du kan förbereda ditt besök. Har du frågor är du välkommen att höra av dig.

Livgrenadjärmässen är beläget på Brigadgatan 8. Huset har totalt 4 våningar. Hotellet finns på plan 1 och 2. Mässvåningarna finns på plan 3 och 4. Hissen går endast till plan 1, 2 och 3.

Parkering
Är du i behov av handikapparkering finns det i anslutning till vår hiss. Hör av dig till oss innan så möter vi upp med ett parkeringstillstånd.

Hiss
Hiss finns på västra gaveln av huset. Entré från gatuplanet sker på kortsidan av hissen. Plan 1, 2 och 3 har dörr på långsidan. Detta innebär att det blir en ganska tight sväng i och ur hissen. Se bild och exakta mått nedan. Hissen har armbågskontakt både ut – och invändigt.

Fest -och konferensvåning
Mässvåningarna är belägna på plan 3 och 4. Ska du boka fest eller konferens ber vi dig informera oss om det finns någon i sällskapet som inte kan gå i trappor. Vi kan då planera vilken lokal vi placerar er i.

Toalett Fest- och konferensvåning
Till toaletten är det tre trappsteg. Det går att lägga ut ramper så man kan rulla ner en rullstol. Den totala höjden på trappan är 60 cm, så rampen blir ganska brant. Toaletten är rymlig och har ett handtag på väggen och ett nerfällbart på andra sidan av toaletten. Handfaten och toalettstol är monterade med standardmått.

Hotellrum med utökad tillgänglighet
Ett av våra rum har utökad tillgänglighet. Rummet har armbågskontakt till dörren. Låset öppnas via en knappsats. Sängen är 74 cm hög och är placerad så att ena sidan har mer utrymme. Ytan är 240 cm bred från sängen till väggen. Badrummet har förhöjd toalett, 50 cm med handtag på båda sidorna. Handfatet är 80 cm högt. Duschen har ett vertikalt handtag på väggen och handduschhandtag.

Boka Rum

Har du ett presentkort? Boka då via 013-14 09 99 eller hotell@livgrenadjarmassen.se