HOTELL

Vi öppnar nytt hotell i Linköping

Nybyggt hotell med historiska anor där boendet blir mer än bara bo.

Livgrenadjärmässen erbjuder femton rum, varav två lite större. I rummen kan man bo antingen en eller två personer. I vissa av rummen får det även plats en extrasäng. Vi erbjuder även övernattning i ett klassiskt logement. Stålsängar, plåtskåp och rutiga lakan.

Hotellet har historiska anor och moderna lösningar med hållbarhet i fokus. Istället för att installera tv-kanaler i varje rum, vilket kräver både hårdvara och fler installationer låter vi gästen välja vad de vill titta på. Rummen är utrustade med en modern TV och chromecast. Här streamar du via din egen dator, telefon eller surfplatta. Har du inte tillgång till egen streamingtjänst hjälper vi dig självklart.

Att vi tar vårt ansvar för miljön genomsyrar hela vår verksamhet. En del i detta är att minska matsvinnet. Istället för den dignande frukostbuffén väljer du i förväg vad du önskar äta till frukost. Alla har olika frukostvanor, både när det gäller innehåll och tidpunkt. Vi tillagar enbart det gästerna önskat och på så sätt får vi inget svinn alls. Vi gör iordning detta till dig och du kan avnjuta frukosten hos oss, i bilen eller dit du är på väg. Vid stora sällskap kan vi på förfrågan ordna frukostbuffé och även brunch.

Hotellet har ett sällskapsrum där du kan äta din frukost, middag eller bara umgås. Här finns kylskåp och microvågsugnar om du vill förvara och värma mat. Köket är även utrustat med kaffemaskin och vattentorn. På rummen finns termos och karaff till vattnet. Vid förfrågan har du även tillgång till mässvåningarna i samband med din vistelse hos oss.

Boka Rum

Classic

Rymliga rum med generös takhöjd där man känner av historiens vingslag. Våra rum har exklusiva 180 cm breda sängar från Elite med en stor härlig bäddmadrass. Önskar ni istället två enkelsängar ordnar vi det, ange det vid bokning.

Varje rum har en mindre arbetsplats med skrivbord och stol. Alla dubbelrum har badrum utrustade med dusch. I övrigt är varje rum, liksom alla våra rum, helt unikt inredda. Rummen är utrustade med en TV och chromecast. Här streamar du via din egen dator, telefon eller surfplatta. Har du inte tillgång till egen streamingtjänst hjälper vi dig självklart.

Classic och extrarum i logementstil

Detta rum är perfekt för den stora familjen eller om ni är en större grupp som vill bo tillsammans. Rummet har en generös takhöjd där man känner av historiens vingslag. Extrarummet är det gamla arkivet som är omgjort till ett rum. Rummet har en exklusiv 180 cm bred säng från Elite med en stor härlig bäddmadrass. Önskar ni istället två enkelsängar ordnar vi det, ange det vid bokning. I extrarummet som är det gamla arkivet finns det en våningssäng, den klassiska stålsängen.

Varje rum har en mindre arbetsplats med skrivbord och stol. Alla dubbelrum har badrum utrustade med dusch. I övrigt är varje rum, liksom alla våra rum, helt unikt inredda. Rummen är utrustade med en TV och chromecast. Här streamar du via din egen dator, telefon eller surfplatta. Har du inte tillgång till egen streamingtjänst hjälper vi dig självklart.

Grande

Extra rymliga rum med generös takhöjd där man känner av historiens vingslag. Rummen har ett vackert burspråk i söderläge. Badrummet är väl tilltaget med en extra stor dusch där det får plats två personer. För extra ljusinsläpp består en del av väggen mellan badrummet och rummet av en stor glasruta.

Rummen har en exklusiv 180 cm bred säng från Elite med en stor härlig bäddmadrass. Önskar ni istället två enkelsängar ordnar vi det, ange det vid bokning. Det finns en mindre arbetsplats med skrivbord och stol.  I övrigt är varje rum, liksom alla våra rum, helt unikt inredda. Rummen är utrustade med en TV och chromecast. Här streamar du via din egen dator, telefon eller surfplatta. Har du inte tillgång till egen streamingtjänst hjälper vi dig självklart.

På vårt hotell är varje detalj och funktion noga utvald. Med det som bakgrund så håller varje rum mycket hög klass i både material och möbelval, allt för att göra din vistelse hos oss så smidig och minnesvärd som möjligt.

Alla våra rum har:

  • Svensktillverkade sängar från Elite. Råmaterial av högsta kvalitet.
  • Täcken och kuddar från Elite. Deras sortiment bygger på de senaste utvecklade egenskaperna kring funktionsmaterial.
  • Närproducerade produkter i badrummet såsom tvål och schampo mm
  • Hårfön 1200 W
  • Fri tillgång till kaffe/the och bubbelvatten
  • Tillgång till kylskåp och microvågsugn
  • Modern TV med chromecast
  • WI-FI

Logement

hotell

Klassiskt logement med stålsängar, plåtskåp och rutiga lakan.
Däremot har vi bytt ut ”gråfilten” mot ett riktigt täcke. Allt för en god natts sömn.
Logementet har tre våningssängar, sex bäddar.

Logementet är utrustat med en TV och chromecast. Här streamar du via din egen dator, telefon eller surfplatta. Har du inte tillgång till egen streamingtjänst hjälper vi dig självklart.