Livgrenadjärmässen sigil

UNDERHÅLLNING

Vi erbjuder all typ av underhållning eller aktivitet i samband med Ert besök hos oss.

Tack vare våra samarbeten kan vi erbjuda just det Ni önskar till bröllopet, konferensen eller festen. DJs, liveband eller talare –
i listan nedan hittar Ni några av de underhållare vi kan erbjuda Er. Har Ni andra förslag eller önskemål är Ni varmt välkomna att höra av Er.

Musik

Vi erbjuder allt ifrån solisten till en hel kör. Körsång eller rocksång.  Dj och liveband. Här nedan följer några förslag, men självklart ordnar vi det ni önskar just till er fest.

Show

Förhöj din middag med en riktig show. Här kan du få uppleva både magi, skratt och hypnos. Vi samarbetar med bla:

Show

Förhöj din middag med en riktig show. Här kan du få uppleva både magi, skratt och hypnos. Vi samarbetar med bla:

Historia

Visning av Livgrenadjärmässen – Vi skräddarsyr visningen helt efter era önskemål. Har man visning I samband med en middag anpassar vi tiden efter er. Ni kan även boka enbart en visning och avsluta med fika.

Historiskt skådespel – Den gamle Kavallerigeneralen Burensköld kommer på besök och berättar om regementet hans tid. Därefter får vi veta varför det heter Livgrenadjärmässen och vad är egentligen en grenadjär? Ett uppskattat inslag i samband med er middag eller konferens.

Rundvandring på Garnisonsområdet  – Hur såg området ut på regementets tid? Vad var det i huset där polisen nu finns? Utefter dina önskemål skräddarsyr vi promenaden på Garnisonsområdet.